Tetirlik Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetler açısından, veli ve öğrenciler için çekim ve cazibe merkezi haline getirerek kaliteyi her alanda yakalayabilmek.

Misyon: Türk Millli Eğitimin hedefleri doğrultusunda Etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:20-14:55
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda masa tenisi, atletizm, futbol, voleybol, basketbol branşlarında etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2015 Yılında TÜBİTAK Bilim Fuarı Yapılmıştır.

WEB - https://tetirlikoo.meb.k12.tr

Adres - TETİRLİK MAH. TETİRLİK KÜME EVLERİ NO: 63 İÇ KAPI NO: 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - TETİRLİK KÖYÜ

Ulaşım İlçe Merkezine özel servis ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklığı:19 km İl merkezine Uzaklığı: 52 km